Testimoniale

Beneficiez de serviciile notariale ale Alinei de peste 3 ani. In acest timp am extins colaborarea la nivelul intregului grup de societati pe care le reprezint pur si simplu pentru ca rapiditatea, disponibilitatea si atmosfera agreabila, care caracterizeaza colaborarea cu ea, sunt imbatabile. Desi ma tem ca acest testimonial ar putea conduce la aglomerarea activitatii ei profesionale, o fac pentru ca nu ma pot abtine sa nu promovez calitatea si catre alte persoane ce apreciaza aceleasi lucru ca mine.

Felicitari si multumiri pentru activitatea de pana acum!

Dr. Bogdan Ivanescu
Presedinte Stem SURE, Vicepresedinte ARBSC, Autor al emisiunii ‘’Doctor MIT’’

Alina is smart, creative and hard working.  Working together I have learned that Alina is a highly commited and dedicated person. She behaved as a true professional and demonstrated very good professional knowledge, skills, analytical thinking, ability to be efficient, take large volume of information and judge in objective way. I rate her highly as an individual and as a professional. It was a great pleasure to work with her.

Alexandru Badet
Attorneys at Law

Profesionalism, exigenta, abilitate de a rezolva situatii juridice delicate, toate acestea intamplandu-se intr-o atmosfera frumoasa

Iulian Gogan
Avocat

Colaboram cu doamna notar Calborean de multi ani si am apreciat intotdeauna rapiditatea si seriozitatea serviciilor sale. Faptul ca notarul este alaturi de noi atunci cand avem nevoie si ne sfatuieste cu profesionalism si atentie la cele mai mici detalii, este foarte valoros. O formulare impecabila poate scuti ani intregi de procese pentru ambele parti implicate.

Pe parcursul colaborarii am avut intotdeauna un sprijin din partea notarului, care sa ne dea siguranta ca toate actele pe care le semnam sunt in regula.

Multumim doamnei Calborean pentru felul profesionist si placut in care ne-a indrumat in elaborarea documentelor, contractelor si tranzactiilor pe care le-am semnat de-a lungul timpului. Avem multi clienti cu care colaboram si aveam nevoie de siguranta pe care ti-o ofera o documentatie bine facuta

Mihnea Tobescu
CEO EUROINS

Multe multumiri doamnei Calborean pentru felul profesionist si placut in care ne-a indrumat in elaborarea documentelor si contractelor pe care le-am semnat de-a lungul timpului. Avem multi clienti cu care colaboram si aveam nevoie de siguranta pe care ti-o ofera o documentatie bine facuta.

Baraian Gheorghe
Administrator

Am cunoscut-o pe Alina Calborean in anul 2008, intr-un proiect de natura juridica pe care il aveam in derulare impreuna cu o firma de avocatura. De atunci, intre noi, s-a nascut o relatie profesionala si umana foarte puternica.  Apreciez la Alina profesionalismul, modul matur si nepartinitor de abordare al spetelor, seriozitatea pe care o acorda fiecarei situatii supuse atentiei, spontaneitatea si vigilenta in descoperirea viciilor ascunse din cuprinsul anumitor inscrisuri si, nu in ultimul rand, operativitatea cu care rezolva cererile, precum si respectul pe care il acorda clientului.

Recomand, cu toata raspunderea, serviciile pe care Alina si biroul sau le dedica si ofera clientilor, deopotriva societati comerciale sau persoane fizice.

Cristina Gheorghe
Traducator Autorizat, Birou de Traduceri ‘’CD Translations’’

Avand in vedere ca piata imobiliara a fost lovita de criza, am simtit nevoia unui sprijin din partea notarului, care sa-mi dea siguranta ca toate actele pe care semnez sunt in deplina legalitate. M-as fi descurcat mult mai greu fara ajutorul Alinei Calborean, una dintre persoanele esentiale pentru reusita proiectului meu. ‘

Cu mult respect pentru profesionalismul doamnei Alina Calborean din partea

Lacramioara Fotescu
Dezvoltator Imobiliar

Colaboram cu doamna notar Alina Calborean de multi ani si a precizat intotdeauna competenta, rapiditatea si seriozitatea serviciilor sale. Alianta Confederatiilor Patronale din Romania reuneste companii din toate domeniile de activitate, prezenta notarului fiind absolut necesara. Consilierea plina de profesionalism impletita cu atentia la detaliu sunt atribuitele valorease caracteristice doameni notar. Formularea imecabila a si rigurozitatea in elaborarea actelor asigura derularea contractelor si oricaror materiale cu respectarea legislatiei specifice. O recomandam cu cu toata caldura pentru serviciile de specialitate oferite la cel mai inalt standard de calitate, pentru profesionalismul si daruirea puse in slujba profesiei.

Dr. Ec. George Constantin Paunescu
presedinte ARPC